LOPD Mallorca

Preguntas FrecuentesQuin és el límit que tenen les aplicacions a l’hora de recopilar informació?

Quin és el límit que tenen les aplicacions a l’hora de recopilar informació?

 

El principi de minimització de dades significa que les empreses i organitzacions han de limitar la quantitat d’informació personal que recopilen i utilitzen. Les empreses només han de recopilar la informació necessària per a fer el seu treball, no haurien de demanar més informació de la que necessiten. I una vegada que han acabat d’usar aquesta informació, han de deixar-la de costat o guardar-la en un lloc segur per a protegir la teva privacitat.

Per exemple si la teva app es una app de running té sentit que et sol·licitin el teu nom, altura, pes, ubicació…. Però si et sol·liciten el teu registre de recerques o la teva orientació sexual sería desproporcionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

info
caCatalà
Saltar al contingut