LOPD Mallorca

Preguntas FrecuentesLes transferències internacionals de dades personals (TID)

Les transferències internacionals de dades personals (TID)

 

Quan una empresa exporta informació personal a una altra empresa en un altre país, ha de prendre mesures de seguretat per a protegir les dades personals dels seus clients.

Verificar la política de privacitat de l’empresa receptora: L’empresa que exporta les dades ha de verificar la política de privacitat de l’empresa receptora per a assegurar-se que compleix amb els mateixos estàndards de privacitat i protecció de dades que l’empresa exportadora. Han de coinicidir.

Obtenir el consentiment explícit de l’usuari: L’empresa exportadora ha d’obtenir el consentiment explícit dels usuaris abans d’exportar les seves dades personals. Els usuaris han d’estar informats sobre la transferència de dades i tenir l’opció d’acceptar o rebutjar.

Signatura d’un acord de transferència de dades: L’empresa exportadora i l’empresa receptora han de signar un acord de transferència de dades que estableixi les mesures de seguretat i protecció de dades que es prendran durant la transferència.

Utilitzar mesures de seguretat addicionals: L’empresa exportadora ha d’utilitzar mesures de seguretat addicionals per a protegir les dades durant la transferència, com el xifratge de les dades, l’autenticació dels usuaris i la supervisió de la transferència.

Designar un representant a la UE: Si l’empresa receptora es troba fora de la UE, l’empresa exportadora ha de designar un representant a la UE per a complir amb els requisits del RGPD.

En resum, quan una empresa exporta informació personal a una altra empresa en un altre país, ha de prendre mesures de seguretat per a protegir les dades personals dels seus clients. Això inclou verificar la política de privacitat de l’empresa receptora, obtenir el consentiment explícit de l’usuari, signar un acord de transferència de dades, utilitzar mesures de seguretat addicionals i, si és necessari, designar un representant a la UE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

info
caCatalà
Saltar al contingut