LOPD Mallorca

Preguntas FrecuentesPoden les empreses utilitzar una imatge nostra fora el nostre consentiment?

Poden les empreses utilitzar una imatge nostra fora el nostre consentiment?

 

L’ús de la nostra imatge per empreses està regulat per les lleis de drets d’autor i propietat intel·lectual. Les empreses no poden utilitzar la nostra imatge sense el nostre permís o sense pagar una compensació justa.

A més, existeixen lleis que protegeixen la nostra privacitat i el nostre dret a controlar la nostra pròpia imatge. Per exemple, les empreses no poden utilitzar la nostra imatge per a fins publicitaris sense el nostre consentiment. Si una empresa desitja utilitzar la nostra imatge, ha d’obtenir la nostra autorització i compensar-nos adequadament.

També és important tenir en compte que les lleis varien segons el país i regió en el qual et trobis. Per tant, és important estar informat sobre les lleis i regulacions locals abans de permetre que una empresa utilitzi la nostra imatge.

En resum, les empreses no poden utilitzar la nostra imatge sense el nostre permís o sense pagar una compensació justa. A més, existeixen lleis que protegeixen la nostra privacitat i el nostre dret a controlar la nostra pròpia imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

info
caCatalà
Saltar al contingut