Forma part

del canvi

Responsabilitat social corporativa

Compromís local

Treballem amb proveïdors locals: des de l’energia, la impremta, i els productes  de neteja, fins a la tenda on comprem el cafè. Ah! I també bevem aigua social de 3Glops, una altra entitat que promou la integració laboral de persones amb trastorn mental. 

Compromís cultural

També fem costat a l’ art i a la cultura, acollint exposicions temporals a través de la nostra residència artística, que ha acollit a 13 artistes.

Agenda 2030

Estam compromesos amb l’Agenda 2030 que fixa 17 objectius para canviar el món entre els que destaquen la lluita contra el canvi climàtic, la igualtat de la dóna, l’educació, la defensa del medi ambient i l’eliminació de la pobresa. Nosaltres ja estam treballant en 8 d’ells. 

Objectiu 1: Fi de la pobresa. + -

Compartim el nostre temps i riquesa col·laborant activament amb entitats locals que treballen amb col·lectius vulnerables.

Objectiu 2: Fam zero. + -

Fem costat a organitzacions locals que treballen per combatre la fam, la malnutrició i l’obesitat.  

Objectiu 4: Educació de qualitat. + -

Col·laborem amb escoles i institucions (CIFP, CEP) amb mentors en projectes d’emprenedoria que impulsa el Ministeri d’Educació, amb formadors de classes magistrals i també acollint beques de practiques en la nostra

empresa. 

Objectiu 5: Igualtat de gènere. + -

En la nostra empresa prioritzem la incorporació de dones amb fills al seu càrrec oferint flexibilitat laboral i teletreball.   

Objectiu 8: Treball decent i creixement econòmic. + -

Promovem el creixement econòmic inclusiu i sostenible, l’ocupació i el treball decent per a tots.

Objectiu 10: Inclusió social: + -

Promovem la inclusió soci-laboral de persones amb discapacitat gràcies a un acord amb Esment, creant oportunitats  i projectes de vida.

Objectiu 12: Consum sostenible. + -

Apostem per la biomassa com el combustible per la climatització del nostre espai i per sistemes de il·luminació de baix consum. Usem envasos reutilitzables pels productes de neteja, per l’aigua que consumim i no usem envasos d’un sol ús com els tassons, tasses o cueres. Comprem a granel i en els comerços i empreses locals. D’aquesta forma dinamitzem l’economia local i  reduïm la petjada hídrica i de carboni. 

Objectiu 13: Acció pel clima. + -

Tenim un hort urbà amb gallines, apostant per cultiu autòctons de varietats locals, reduint la producció de residus a través del compostatge i promovent l’economia circular.

Agenda 2030
Esment
Empresa local
s
Agenda 2030
info
caCatalà
Saltar al contingut