LOPD Mallorca

Preguntas FrecuentesLes apps gratuïtes són realment gratuites?

Les apps gratuïtes són realment gratuites?

 

Les aplicacions poden obtenir rendibilitat venent informació de caràcter personal a tercers, ja que aquesta informació pot ser valuosa per a empreses que busquen segmentar les seves campanyes publicitàries i arribar al seu públic objectiu de manera més efectiva.

Segmentació d’audiència: Una de les formes més comunes en què les aplicacions venen informació personal és mitjançant la segmentació d’audiència. Per exemple, si una aplicació sap que t’agrada la música techno i que estàs interessat a viatjar a Alemania, pot vendre aquesta informació a empreses de publicitat que vulguin arribar a persones amb aquests interessos específics. D’aquesta manera, les empreses poden personalitzar els seus anuncis i augmentar la seva efectivitat.

Anuncis personalitzats: Les aplicacions també poden utilitzar la informació personal dels seus usuaris per a mostrar anuncis més personalitzats. Per exemple, si una aplicació de menjar sap que t’agrada el menjar italià i que has cercat restaurants de menjar italià a la teva ciutat, poden mostrar anuncis de restaurants italians prop de tu. Això pot augmentar la probabilitat que facis una compra i, al seu torn, generar ingressos per a l’aplicació.

Venda de dades: Algunes aplicacions poden vendre informació personal dels seus usuaris a empreses que realitzen estudis de mercat. Aquestes empreses utilitzen la informació per a comprendre millor les tendències de consum i les preferències dels usuaris. Per exemple, si una aplicació de fitness sap que molts dels seus usuaris estan interessats en suplements de proteïna, poden vendre aquesta informació a empreses que embenin aquests productes per a ajudar-los a entendre millor el seu mercat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

info
caCatalà
Saltar al contingut