LOPD Mallorca

Preguntas FrecuentesCom utilitzar whatsapp respectant la llei?

Com utilitzar whatsapp respectant la llei?

 

Aquest post farem referència a la xarxa més utitizada actualment però també se podrien aplicar a altres eines de missatgeria instantània com Telegram… 

Grups Personals: Aquests són grups creats per famílies i per amics per a comunicar-se i compartir informació. Per exemple, un grup de pares per a coordinar l’agenda dels fills o un grup de companys de treball on es xerren temes coloquials.

Grups de treball: Aquests són grups creats per companys de treball per a comunicar-se i coordinar projectes. Per exemple, un grup de treball per a coordinar una presentació. Sempre es tractaran temes de carácter laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

info
caCatalà
Saltar al contingut